Kuparin kurssi  484 €/100 kg info.automaatio@lappgroup.com

SKS Sensors® -lämpötila-anturit ja PR-lämpötilalähettimet toimitetaan yhdessä Ex-tiloihin maailmanlaajuisesti

Sks Fi Calibrating Services 700X256

Toisiinsa sopivat valikoimat ja arvot

SKS Automaatio ja PR electronics ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 1982 alkaen. Me arvostamme PR-tuotteiden kykyä täydentää lämpötilamittausratkaisuja laadukkaasti ja luotettavasti.

“Suurimman hyödyn kumppanuudestamme saamme luodessamme lämpötilamittauksen kokonaisratkaisuja. Laajasti hyväksytyt PR-tuotteet omien, sertifioitujen SKS Sensors®-anturiemme kanssa ovat yhteensopiva tekninen ratkaisu, myös räjähdysvaarallisiin tiloihin. Sertifikaateissamme on määriteltyinä PR-tuotetyyppejä, jotta takaamme kokonaisuuden laadun, turvallisuuden ja luotettavuuden. Vuosikymmenien pituinen yhteistyömme on opettanut meidät valitsemaan “punaiset laatikot” – oikeat ratkaisut asiakkaillemme. Sitä paitsi - sekä PR-laitteet että SKS Sensors® -anturit ovat viiden vuoden tuotetakuun alaisia - yhteinen ominaisuus, jota asiakkaamme arvostavat”.
kertoo Juha Hakanen, SKS Automaation tuoteryhmäpäällikkö.

SKS Sensors® on suomalainen ATEX- ja IECEx-sertifioitu lämpötilanmittaukseen tarkoitettu tuoteperhe. SKS Automaatio kehittää, valmistaa ja myy termoelementti- ja Pt100-vastuslämpötila-antureita tuotenimellä SKS Sensors®, tuo maahan ja myy kaapeleita, liittimiä ja muita prosessi- ja tehdasautomaation komponentteja. SKS valmistaa myös johdinsarjoja, tarjoaa sähköisten laitteistojen kokoonpanopalvelua ja tekee lämpötilakalibrointeja asiakkaiden tilausten mukaan. SKS Sensors® -lämpötila-antureita edustaa nopeasti kasvava, maailmanlaajuinen jälleenmyyjäverkosto. 

Tutustu SKS Sensors -tuotteisiin sivuillamme www.skssensors.com