Kuparin kurssi  695 €/100 kg info.automaatio@lappgroup.com


Uudet ympäristöystävälliset liikkuvuuden käsitteet ovat megatrendi, erityisesti eMobility. Latausprosessilla on tärkeä rooli sähköisen liikkuvuuden onnistumisessa. Sähköautojen käyttäjälle on erityisen tärkeää, että sen voi ladata  sujuvasti, nopeasti ja yksinkertaisesti.
Tarvitaan innovatiivisia ratkaisuja, erityisesti sisäänrakennetuille liittimille ja kaapeleille.


Miten me ratkaisimme asian?


Olemme eMobility-pioneeri! Lapp-konserni oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, jotka kehittivät täydellisen latausjärjestelmän. Eräs esimerkki LAPPin uraauurtavasta roolista eMobilityssä on yhteistyö BMW:n kanssa, jossa kehitimme uuden latausjärjestelmän plug-in hybrideille ja Lapp HELIX -pikalatauskaapelille.

Lue miksi BMW valitsi meidät partnerikseen täältä!

Valitse suora tai kierrekaapeli 

LAPP-latauskaapelit ovat saatavana sileänä tai spiraalikaapelina ja useissa tehovaihtoehdoissa. Kaapelit ovat kaikkien nykyisten kansallisten ja kansainvälisten standardien mukaisia.

Patentoitu LAPP HELIX on pikalatauskaapeli, joka palautuu automaattisesti alkuperäisen muotoonsa lataamisen jälkeen. Käyttäjän ei tarvitse rullata kaapelia kasaan käsin. LAPP HELIX on myös 40 prosenttia kevyempi, kuin standardi kierrekaapeli mikä tekee siitä entistäkin helpomman käsitellä.

Yhdistä valitsemasi kaapeli tarvitsemaasi latauspistokkeeseen ja voila, sinulla on tarvitsemasi tuote!

Myyntimme auttaa tuotteen valitsemissa joten

LAPP Mode 2 latauskaapeli.pdf

LAPP Mode 3.pdf

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email