Skanveir Oy - vahva tuoteosaaminen ja lokaali tuki suunnittelun tukena

Suunnitteluvastaava Kimmo Koivisto ja aluemyyntipäällikkö Juha Heiskanen ovat tunteneet jo pitkän tovin, ja kun tuotekehityksessä etsittiin uutta ohjainta uuteen Skanveir Integra -sarjaan, löytyi tuote helposti Lapp Automaation valikoimasta.

- Meille on tärkeää, että palvelemme asiakkaita jo tuotteen suunnitteluvaiheessa. Vahva tuoteosaaminen takaa, että löydämme asiakkaalle parhaan ratkaisun laajasta valikoimastamme, Juha Heiskanen Lapp Automaatiolta sanoo.

Innovatiivinen tuote vaatii oikeat komponentit

Skanveir Integra on aidosti Plug & Play magneettinostin, jossa ohjauskaappi ja vara-akkupakkaus on integroitu suoraan nostimen runkoon. Nostin asennetaan nosturin koukkuun, liitetään 3-vaiheiseen virtapistokkeeseen, ja tuote on käyttövalmis. Skanveir Integra magneettinostin voidaan myös helposti irrottaa, vaihtaa toiseen nosturiin, eikä hankalaa keskuksen ja vara-akuston asennusta nosturin siltaan tarvitse tehdä.

- Skanveir Integra on kompakti älykokonaisuus, jolla asiakkaamme saavat lisää tehokkuutta ja turvallisuutta työskentelyyn. Integran nopean asennuksen/käyttöönoton johdosta uusi tuoteperhe on otettu tyytyväisenä vastaan asiakkaidemme keskuudessa. Tuotteemme ovat myös erityisesti turvallisuutta parantavia. Tällöin komponenttien luotettavuus on erityisen tärkeää, jotta voimme olla varmoja, että laitetta voi aina käyttää turvallisesti, Skanveir Oy:n toimitusjohtaja Mika Seppänen kertoo.

Räätälöintimahdollisuudet ja lokaali palvelu helpottavat tuotekehityspolkua

Skanveir Integrataan valittiin Hetronic NOVA-S radio-ohjain ja vastaanotin. Ohjaimen layout ja toiminnot määritettiin Skanveir Integra nostimen käyttötarpeiden mukaan. Esimerkiksi kotelon sivuille lisättiin erilliset painonäppäimet helpottamaan hallinnallisuutta. Jotta ohjain ei automaattisesti menisi virransäästötilaan, siitä ohjelmoitiin tämä ominaisuus pois. Näin ohjaimella on jatkuva yhteys vastaanottimeen, ja järjestelmä on aina viiveetön käyttää. Kaikki räätälöidyt ominaisuudet tehtiin Lapp Automaation sähköhuollossa Hyvinkäällä. Esimerkiksi kun Skanveirin tuotekehityksessä huomattiin, että radio-ohjaimeen tarvittiin muutoksia, ne tehtiin päivässä, ja testausta päästiin jatkamaan nopeasti.

- Ripeä reagointi on tuotekehityksessä ja suunnittelussa erittäin tärkeää. Erityisesti testivaiheessa, jos tuote pitäisi lähettää valmistajalle asti, se kestäisi helposti viikkoja. Lapp Automaation lokaali palvelu nopeutti meidän työtämme merkittävästi, Kimmo Koivisto  Skanveirilta toteaa.

Skanveir Oy on vuonna 1979 perustettu yritys, joka on jo yli 40 vuotta toimittanut magneetti- ja alipainenostimia raskaiden taakkojen käsittelyyn. Skanveir Oy on alansa markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Asiakaslupauksensa mukaisesti yhtiön tuotteet on suunniteltu parantamaan asiakkaan tehokkuutta ja turvallisuutta. Asiakaskunta koostuu niin koneenrakennuksesta, terästeollisuudesta, kuin telakkateollisuudesta. www.skanveir.com

Tuotteet ja palvelut 

Sähköhuoltoa jo yli 30 vuotta

Lapp Automaation sähköhuolto on palvelu, joka tekee muutos- ja/tai huoltotyöt asiakkailleen. Sähköhuolto on toiminut Hyvinkäällä jo 90-luvun alkaen. Huolto-osastomme pitkä ja laaja tuotetuntemus on asiakkaan apuna kaikissa radio-ohjaimiin liittyvissä töissä.

Lue lisää palvelustamme! 

Hetronic - kestää käyttöä

Hetronic radio-ohjaimet on suunniteltu teollisuuden haastaviin käyttöolosuhteisiin, joten olipa lokaatio terästeollisuudessa tai telakalla, ne kestävät ympäristön haasteet. Lisäksi Hetronic NOVA-S ohjaimen virrankulutus on pieni, ja tämän vuoksi akkujen käyttöikä on pitkä. Hetronic ohjaimessa käytetty muovi on erityisen iskun- ja kolhunkestävää. Kaikki Hetronic ohjaimet voidaan räätälöidä täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Tutustu Hetronic radio-ohjaimiin!

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää! 

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email