Aqua Robur - Valmiiksi työstetyt BOPLAn kotelot säästävät asiakkaan resursseja

Tiesitkö, että suurin osa LAPPin myymistä koteloista jatkojalostetaan tuotantoyksiköissämme ennen niiden toimittamista asiakkaillemme? Aqua Robur Technologies on yksi näistä asiakkaista, joiden kanssa yhteistyömme on ajan myötä syventynyt niin koteloinnin, kuin varustelunkin osalta. Keskustelimme yrityksen perustajan, teknologiajohtaja (CTO) Martin Holmin kanssa saadaksemme lisätietoja.

Göteborgissa toimiva Aqua Robur perustettiin vuonna 2015 Martin Holmin ja toimitusjohtaja Niklas Wicen toimesta. Yritys tarjoaa joustavia IoT-ratkaisuja erilaisten vesijärjestelmien mittaukseen ja valvontaan. Palvelun painopiste on suunnattu vesihuoltoalan yrityksille, erityisesti vesi- ja jätevesilaitoksille, joita Aqua Roburin ratkaisut auttavat keräämään ja analysoimaan mittausdataa vesijohtoverkostoista. Tällä hetkellä yrityksen teknologiaa käytetään noin 60 vesi- ja jätevesilaitoksessa Ruotsissa.

Haastava ympäristö

Aqua Roburin tuotteita asennetaan usein maan alle kaivoihin ja niitä käytetään mittaamiseen sekä mittausdatan keräämiseen, jotta asiakkaat voivat saada paremman käsityksen eri putkistojen sisäisistä ja ulkoisista vuodoista. Käytettävien koteloiden on kestettävä useita ympäristövaatimuksia varmistaakseen, etteivät ulkoiset tekijät vaikuta niissä oleviin komponentteihin 

Tuote, jonka Aqua Robur on valinnut tähän vaativaan ympäristöön, on innovatiivisesti suunniteltu ja polykarbonaatista valmistettu elektroniikka- ja teollisuuskotelo BOBLA Bocube, jossa kansi on saranoitu ja lukittu molemmilta sivuilta. Se, mikä tekee siitä monelle ensisijaisen valinnan, on sen tyylikäs ja moderni ulkonäkö, yhdistettynä korkeaan suojausluokkaan.

– Tämä kotelo varmistaa elektroniikkamme toiminnan vaativassa ympäristössä, selittää Martin Holm.

Yhteistyö on laajentunut ajan myötä

Yhteistyömme LAPPin kanssa alkoi vuonna 2018. Aluksi Aqua Robur hankki vain tyhjät kotelot. Nykyään yhteistyö on laajentunut kattamaan useita erilaisia kotelovariantteja, jotka on jatkojalostettu valmiiksi aina yksinkertaisista rei'ityksistä kierteisiin sekä varustettu mustilla LAPPin SKINTOP® ST-M holkkitiivisteillä ja sisäänrakennetuilla kaapeloinneilla. Näin loppuasennukseen toimitettaviin koteloihin jää jäljelle ainoastaan piirilevyn ja elektroniikan asentaminen koteloon.

Mitä etuja näette valmiiksi työstetyistä koteloinneista?

– Niissä on monia etuja. Ensinnäkin ne mahdollistavat oman tuotantomme minimoimisen, mikä merkitsee säästöjä henkilöstössä, tiloissa ja konekannassa. Toiseksi saamme käyttöömme LAPPin asiantuntemuksen ja erikoisosaamisen ja siten saamme laatuvarmistetun tuotteen, kertoo Martin.

Millaisia tulevaisuudennäkymiä näette alallanne?

– Haasteet vuotavien juomavesiputkien ja käsittelemättömän veden vuotojen kanssa kasvavat ongelmaksi Ruotsissa, mutta maailmanlaajuisesti haasteet ja tarve ratkaisuillemme ovat vieläkin suuremmat. Parhaillaan työskentelemme kansainvälistääksemme ratkaisumme ja tarjotaksemme niitä myös Ruotsin ulkopuolelle, Martin päättää."


Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email