Tulosta

Viivakoodilukijat Leuze

Leuze electronic valmistaa viivakoodi- ja 2D-lukijoita erilaisiin teollisuuden ja kaupan sovelluksiin. Viivakoodilukijat valitaan esimerkiksi luettavan koodin, lukuetäisyyden, fyysisen koon, järjestelmäliitäntöjen tai erilaisten toimintojen perusteella.

Tärkeimmät tyypit on esitelty omilla sivuillaan, katso tuoteryhmä Viivakoodilukijat »

Tuotetiedot

Koko viivakoodilukijavalikoiman viimeisimmät tuotetiedot voi ladata valmistajan verkkosivuilta: kaikkien tuotetyyppien ominaisuudet taulukkomuodossa, viivakoodi- ja 2D-lukijoiden tuotekuvaukset ja asettelutyökalut, 3D-CAD-mallit STEP- ja IGES-tiedostoina.

Valitse ensin tuotetyyppi sivulta: leuze.com >...> Bar Code Identification ».


EtherNet/IP
Kyselylomake

Kyselylomakkeelle voit antaa tiedot kohteesta, johon viivakoodilukijaa tarvitaan. Tietojen perusteella voidaan tarjota kohteeseen juuri oikea lukijatyyppi. Lomakkeen kohtia voi käyttää seuravasti:

  • maksuttomalla Acrobat Reader -ohjelmalla voi täyttää lomakkeen valintakohdat, ja sitten tulostaa täytetyn lomakkeen (tällä ohjelmalla täytettyä lomaketta ei voi tallentaa). Faksaa täytetty lomake numeroomme 020 764 6820
  • maksullisella Adobe Acrobat -ohjelmalla voi täytetyn lomakkeen myös tallentaa uudella nimellä ja lähettää sitten sähköpostilla osoitteeseemme automaatio(a)sks.fi.

Lomakkeen voit ladata tästä: Viivakoodikyselylomake (pdf)

Yhteystiedot