Tulosta

Etävalvonta IoTKey®

Tervetuloa tulevaisuuteen - luotettava langaton järjestelmä sinulle joka haluat valvoa ja ennakoida! IoTKey®-järjestelmä on kokonaisvaltainen alusta koneiden ja prosessien valvontaan sekä ennakoivaan kunnonvalvontaan.

Kyllä, tuote on testattu luotettava ja turvallinen valinta langattomaan valvontaan. Järjestelmä antaa tietoa tuotantolaitteiden tarpeenmukaiseen huoltojen toteuttamiseen ja prosessien toiminnan reaaliaikaiseen seurantaan, myös mobiilisti.

IoTKey®-järjestelmä koostuu langattomista LoRa-tekniikalla toteutetuista lähettimistä, gateway-laitteesta ja pilvipalvelussa toimivasta graafisesta käyttöliittymästä (portaalista).


IoTKey®-lähetin

IoTKey® - teollisuustason langaton mittaus ja monitorointi

IoTKey®-lähetin tarjoaa luotettavan ja joustavan tavan tehdä antureista ja mittauksista langattomia. LoRaWAN®-tiedonsiirtoa hyödntävä lähetin tarjoaa pitkän kantaman ja vain vähän virtaa kuluttavan langattoman tiedonsiirron. Lähetin toimii erinomaisesti ilman häiriöitä vaativissa teollisuusolosuhteissa. Yhdessä IoTKey®-gatewayn ja pilvipohjaisen IoTKey®-portaalin kanssa saat käyttöön täydellisen etävalvontajärjestelmän vain muutamassa minuutissa.

Yhteen konfiguroitavaan IoTKey®-lähettimeen voidaan liittää jopa kolme anturia. Langaton lähetin mahdollistaa helpon tavan lisätä uusia tai tilapäisiä mittauksia. IoTKey® tarjoaa kustannustehokkaan tavan saada prosessista lisää tietoa parempaan ennakoivaan kunnossapitoon, vikadiagnostiikkaan ja kunnonvalvontaan.

Lue lisää IoTKey®-lähettimestä >>
IoTKey® on Lapp Automaatio Oy:n rekisteröimä tuotemerkki.

IoTKey®-lähetin WLT 310 on LoRaWAN® sertifioitu tuote. Lapp Automaatio Oy on LoRa Alliance® Member.

Tuotemerkkejä LoRa Alliance®, LoRa Allicance® Member, LoRaWAN® ja LoRaWAN CertifiedCM
käytetään LoRa Alliance® myöntämällä lisenssillä.

IoTKey®-gateway

IoTKey®-gateway vastaanottaa antureiden mittausdatan ja lähettää sen edelleen IoTKey®-portaaliin ja/tai muihin järjestelmiin. Anturiverkon langattomat lähettimet on helppo konfiguroida IoTKey®-gatewayn kautta.
  • liitynnät: LoRa, Ethernet, 3G/4G, USB
  • suojausluokat: IP20 ja IP67
  • mittausdatan puskurointi
  • graafinen käyttöönotto- ja huoltoliittymä
  • integroitavissa asiakkaan omaan järjestelmään.

Lue lisää IoTKey®-gatewaystä >>


IoTKey®-portaali

IoTKey®-portaali on pilvipalvelu ja web-käyttöliittymä mittausten seurantaan, hallintaan ja historiatietoihin. Selkeät mittaustietonäkymät, hälytykset ja mittausasetukset ovat käytettävissä missä ja milloin vain, myös mobiililaitteilla. Helposti muokattava mittausten visualisointi.

  • Mittaustiedon sijoittelu suoraan pohjakuviin ja prosessikaavioihin.
  • Konfiguroitavat hälytykset ja mittausparametrit.
  • Mittausten ja käyttäjien määrästä riippumaton joustava alusta.
  • Käyttäjähierarkia ja käyttöoikeuksien hallinta.
  • Valmis rajapinta helppoon pilvi-integrointiin.

Lue lisää IoTKey®-portaalista >>


IoTKey® Ex

IoTKey® Ex (WLT310 XD EXD ja WLT310 GUB EXD) on vaativiin teollisuusympäristöihin kehitetty, Ex db/tb -koteloitu ja ATEX-hyväksytty, LoRa-tiedonsiirtotekniikkaa hyödyntävä langaton lähetin. Saatavina ovat yhden tai maksimissaan neljän lähettimen kotelot. Älykäs lähetin mahdollistaa mm. erittäin alhaisen virrankulutuksen, anturien toiminnan ja paristojen valvonnan sekä verkon yli langattomasti konfiguroitavat mittausvälit ja hälytysrajat. 

Lue lisää IoTKey® Ex -ratkaisuista
IoTKey® on Lapp Automaatio Oy:n rekisteröimä tuotemerkki.

IoTKey®-lähetin WLT 310 on LoRaWAN® sertifioitu tuote. Lapp Automaatio Oy on LoRa Alliance® Member.

Tuotemerkkejä LoRa Alliance®, LoRa Allicance® Member, LoRaWAN® ja LoRaWAN CertifiedCM

käytetään LoRa Alliance® myöntämällä lisenssillä.

IoTKey® Valitse ja Tilaa

Nyt voit valita itsellesi sopivan mittauspaketin, jossa on kaikki tarvittava langattomien mittausten toteuttamiseksi.

Tilaus sisältää IoTKey®-gatewayn sekä 6 kk:n käyttöoikeuden IoTKey®-pilvipalveluun. Lisäksi valitset mittaussetteihin itsellesi sopivan koteloinnin lähettimelle, anturit ja mahdolliset lisäosat. Sitten vain lähetät tilauksen. Me valmistelemme toimivat asetukset anturista pilveen ja toimitamme valmiin paketin sinulle.

Klikkaa kuvaa ja tilaa vaikka heti!


Yhteystiedot