Kuparin kurssi  695 €/100 kg info.automaatio@lappgroup.com

17.4.2020
Terveiset Matthias Lappilta, CEO Latinalainen Amerikka, Eurooppa, Lähi-itä, Afrikka (LA EMEA)

LAPP LA EMEA tekee kovaa työtä sinulle

Hyvät asiakkaat ja LAPP-ystävät,

Toivon vilpittömästi, minun ja kaikkien LAPP-työntekijöiden puolesta, että sinä ja läheisesti olette terveitä ja turvassa. 

Kuka olisi ajatellut vielä muutama viikko sitten, että aloittaisimme liikekirjeet näillä sanoilla? Paljon on muuttunut sen jälkeen. Maiden väliset rajat ympäri maailmaa ovat kiinni, useimmat maat ovat sulkeneet  julkiset toimintonsa ja maailmantalous on laitettu pitoon. Koronavirus on silmänräpäyksessä muuttanut kaiken ja rajusti.

Kirjoitan nyt teille kertoakseni, miten tämä vaikuttaa LAPP-konserniin.

Kansainvälisen toimitusketjun ja maailmanlaajuisen läsnäolomme takia, tunsimme koronaviruksen ensimmäiset vaikutukset Aasian ulkopuolella jo pandemian varhaisessa vaiheessa. Siksi päätimme perustaa koronavirustyöryhmän LA EMEAn alueelle (Latinalainen Amerikka, Eurooppa, Lähi-itä, Afrikka) jo helmikuun puolivälissä. Työryhmä on siitä lähtien antanut meille mahdollisuuden reagoida tehokkaasti asioiden kehittymiseen.

Työntekijöidemme turvallisuuden ylläpitäminen, samalla kun palvelemme asiakkaitamme, on ensisijaisia tavoitteitamme. Juuri tämän varmistamiseksi toteutimme erilaisia toimenpiteitä, esimerkiksi julkaisimme tiukat sosiaalista välimatkaa koskevat säännöt, loimme mahdollisuuden kotitoimistoon niille, jotka voivat tehdä etätöitä, sekä paransimme hygieniaa entisestään tuotannossa ja logistiikassa.

Tämä, samoin kuin vahva, hajautettu toimitusketjumme, jossa on useita keskusvarastoja ja suuret varastot, antavat meille mahdollisuuden pitää palvelujamme yllä. Olen siis ylpeä voidessani sanoa, että olemme täysin kykeneviä ja valmiita toimittamaan. Siitä huolimatta maailmanlaajuiset toimitusketjut ja joidenkin LAPP-yritysten väliaikaiset sulkemiset kansallisten sulkujen takia, saattavat vaikuttaa meihin tulevaisuudessa. Siksi pyydämmekin ymmärrystä, jos koet viivästyksiä toimitusprosesseissamme.

Lupaan sinulle, että kaikki LAPPin työntekijät tekevät parhaansa täyttääkseen tarpeesi ja mukautuakseen tähän poikkeukselliseen tilanteeseen. Voit edelleen olla normaalisti yhteydessä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää.

Pysytään terveenä ja päästään yhdessä turvallisesti näiden vaikeiden aikojen yli!

Parhain terveisin,

Matthias Lapp
Latinalaisen Amerikan, Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan toimitusjohtaja (LA EMEA)


Update: 25.3.2020


Koronavirusepidemialla ei edelleen ole merkittävää vaikutusta toimintakykyymme. Muutoksena kuitenkin edelliseen tiedotteeseen 17.3.2020, tilanne on muuttunut seuraavasti:

  • Italialaisilta toimittajiltamme tulevissa toimituksissa voi ilmetä pidempiä toimitusaikoja
  • Made to order tilauksissa voi myös ilmetä viivästyksiä kautta linjan 

Paikalliseen toimituskykyymme epidemialla ei ole vaikutusta. Suomessa varastoitavat tuotteet pystymme toimittamaan edelleen normaalien toimitusehtojen puitteissa. Yksittäisten nimikkeiden toimitusongelmien osalta myyntimme on yhteydessä teihin.

Asetamme kaiken lähtökohdaksi henkilökuntamme terveyden, yhtiön toimintakyvyn, ja asiakkaidemme liiketoiminnan turvaamisen. Turvataksemme nämä, olemme ryhtyneet toimenpiteisiin työyhteisössä koronavirusepidemian takia.

Henkilöstömme on suurelta osin siirtynyt työskentelemään etänä lähikontaktien minimoimiseksi, ja kaikkiin toimitiloihimme on asetettu vierailukielto. Kaikki tapaamiset pidetään ensisijaisesti video- tai puhelinpalavereina.
Tällä pyritään hidastamaan viruksen leviämistä. Seuraamme tiiviisti valtion ja terveysviranomaisten ohjeistusta, ja toimimme niiden mukaisesti.

Ajantasaisimman tilanteen löydät aina kotisivuiltamme.


The Corona virus epidemic still has no significant impact on our performance. Products stored in Finland we continue delivering within the normal delivery times. For possible extended delivery times on individual items, our sales will contact you directly. That said, there are few exceptions that will affect delivery times as follows: 

  • Delivery times from our Italian suppliers may be extended
  • Any Made to order (MTO) products may also have extended delivery times 

We have placed the health of our employees, delivery performance and our customers operations as our top priorities. To secure these, the below rules have come into effect with immediate notice.

We have expanded our measures internally and have introduced a home office obligation to protect our employees. We will not take visitor into our premises for the time being and online meetings have priority over physical meetings. In this way, we want to counteract the further spread of the COVID-19 virus and avoid infections. We follow closely all instructions from the government and health professionals, and act accordingly. 

Terveisin/
With Best Regards

Stefan Backman
Sales Director
Lapp Automaatio Oy

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email