Anturiliittimet

Anturiliittimet teollisuuden tarpeisiin. Laadukas ja häiriösuojattu anturiliitin suoraan varastosta. Kysy lisää! 

Antureiden signaalit ovat häiriöalttiita, jolloin kaapeleiden tulee olla mahdollisimman häiriösuojattuja sekä liitosten laadukkaita. Yleisimmät teollisuudessa käytetyt anturiliitännät ovat M8 ja M12. Näillä standardoiduilla liittimillä ja valmiskaapeleilla saadaan tiivis ja varma liitos niin täriseviin, kuin vaativiin ympäristöolosuhteisiin. Metallirunkoisilla liittimillä saavutetaan paras EMC-suojaus sähkömagneetista säteilyä vastaan. M8 liitimiä on saatavilla 3-, 4- tai 8 pinnisinä, ja M12 liittimissä voi olla jopa 17 pinniä. Liittimet on koodattu eri käyttötarkoituskohteita varten niin, että vain samalla koodauksella olevat liittimet sopivat toisiinsa. Yleisin teollisuuden antureiden koodaus on A, joka löytyy simppeleiden kytkevien antureiden perästä ja myös joidenkin väylien liitoksissa esim. CAN- ja DeviceNet. Näille liittimille löytyy erilaisia jakotukkeja, missä signaaleja voidaan jakaa ja yhdistää kaapeleista toiseen.

Vaativiin kohteisiin on myös saatavilla muitakin EMC-suojattuja liitintyyppejä kuten EPIC® SIGNAL M17 ja M23. Nämä liittimet ovat erinomaisia esimerkiksi suojatuille datakaapeleille, missä tarvitaan suurempia johdinpoikkipinta-aloja. Samaan tuotesarjaan kuuluvat myös EPIC® POWER M17 tehonsyöttöliittimet.

EPIC® SIGNAL R3.0 on liitin suurten kosketinmäärien liitokseen. Liittimiä löytyy joko 21 tai 26 pinnin versioita teollisuuden vaativiin olosuhteisiin.  Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

<!-- -->]

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email