SIKO AP10S Digitaalinen sijaintinäyttö magneettinauha-anturilla

Digitaalinen sijaintinäyttö SIKO AP10S toimii ulkoisella magneettinauha-anturilla MS500H ja magneettinauhalla MB500.

Vaihtoehtona on suoraan säätökaralle asennettava magneettirengasanturi GS04. Kokonaisuus sopii lineaariyksiköiden valvontasäätöön.

Konemuutosten yhteydessä uusi asetusarvo lähetetään asemanäytölle väyläliitännän kautta järjestelmän säätöyksiköltä. Tämä arvo näytetään selkeällä 2-rivisellä LCD-näytöllä. Koneen käyttäjä voi verrata asetusarvoa magneettinauha-anturin mittaamaan arvoon. Lisäksi 2-väriset (puna/vihreä) LED-merkkivalot osoittavat asetus- ja mittausarvojen eroa tai yhtäsuuruutta. Mittausarvo mitataan absoluuttisesti paristovarmennettuna. Asemamuutokset havaitaan myös jännitekatkon aikana, joten referenssipisteelle ei välttämättä ole tarvetta.

Järjestelmän säädin pystyy valvomaan jatkuvasti yksittäisten asemanäyttöjen mittausarvoja ja vertaamaan niitä asetusarvoon. Kappaleen käsittely on mahdollista vain, kun kaikkien asemanäyttöjen lukema on sallituissa rajoissa. Näin säästytään ajanhukalta ja väärän asettelun aiheuttamalta koneen osien vaurioitumiselta. Väyläliitäntä, esim. RS485 tai CANopen, antaa asetella laitteen joustavasti. Näyttötarkkuuden ohjelmointi, sallitut paikkatoleranssit tai näytön laskentasuunta voidaan tehdä paikallisten käyttöolosuhteiden mukaan.

AP10S-asemanäyttöä ja sen sisartyyppejä AP10 ja AP05 (vanha tyyppi AP04) (kara-paikoitusnäyttö holkkiakselilla) voidaan käyttää yhdessä ongelmitta. Näin kaikki koneen pyörivän ja lineaariliikkeen mittausyksiköt voidaan integroida valvottuun säätöön.

Ominaisuuksia:

  • elektroninen asemanäyttö, pikaliitin magneettianturille
  • toimii yhdessä MS500H-magneettianturin ja MB500-magneettinauhan kanssa
  • helppolukuinen, 2-rivinen LCD-näyttö asetus- ja mittausarvoille
  • integroitu RS485-liitäntä, CAN-väylä optiona
  • näytön tarkkuus maks. 0,01 mm
  • absoluuttinen mittaustieto sisäisen paristovarmennuksen ansiosta
  • ohjaa käyttäjää kaksivärisillä LED-merkkivaloilla.
Kurkkaa koko valikoima täältä.

AP10S tekniset tiedot ja käyttöohje »Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email