Kuparin kurssi  484 €/100 kg info.automaatio@lappgroup.com

Löydät meidät ständiltä 440, hallissa 3A, NürnbergMesse/Messezentrum.

SPS IPC Drives on Euroopan johtava sähköautomaationäyttely. Industry 4.0 on kehittymässä nopeasti visioista todellisuuteen, joka on yksi messujen tärkeimmistä teemoista. Tule kuulemaan lisää digitalisaatioratkaisuistamme.

SKS Sensors® -lämpötila-anturit valmistetaan tinkimättömällä ammattitaidolla prosessiteollisuuden ja koneenrakennuksen käyttöön. SKS Automaatio on lämpötila-anturivalmistuksen uranuurtaja 20 vuoden kokemuksella. Oma tuotanto takaa lyhyet toimitusajat myös sovelluskohtaisille erikoisantureille, esimerkiksi räjähdysvaarallisen tilan ATEX- ja IECEx-hyväksytyt anturit kuuluvat valmistusohjelmaamme.

Ständillämme voit itse kokeilla miten anturit toimivat. Ne on kiinnitetty putkistoa esittävään demoon ja mittaavat siinä kiertävän nesteen lämpötilaa ja painetta. Demossa on mukana myös PR Electronicsin viestimuuntimia ja langattomia IoTKey LoRa -lähettimiä, jotka lähettävät mittaustiedon pilveen. Koe myös miten innovatiiviset infrapunatekniikkaa hyödyntävät lämpökameramme toimivat.

Tule myös kuulemaan Janne Talvitien (SKS Automaation liiketoiminnan kehityspäällikkö, teollinen IoT) esitelmää "IoTKey® for industry grade wireless measurements" torstaina 30.11. klo 13 - 12:20, paikka: Messe Forum Halle 10.1-341. 

Ota yhteyttä vientipäällikköömme Markus Saarelaan osoitteessa markus.saarela@sks.fi ja varaa tapaaminen jo etukäteen.

Rekisteröidy messukävijäksi ilmaiseksi etukäteen.

Nähdään Nürnbergissä!