Kuparin kurssi  484 €/100 kg info.automaatio@lappgroup.com

SKS Automaatio on liittynyt jäseneksi kansainväliseen LoRa Alliance™ -verkostoon.

Picture LoRa Alliance

SKS Automaatiolle suurin hyöty LoRa Allianceen kuulumisesta on verkostoituminen ja asiantuntemuksen kasvattaminen - kertoo toimitusjohtaja Rami Hakala.
Myös vaikuttamismahdollisuus LoRa-teknologian kehittymiseen ja yleistymiseen on tärkeää - Hakala toteaa.

Jäsenyys mahdollistaa LoRa-yhteensopivien tuotteiden valmistuksen ja sertifioinnin. Julkisia LoRa-verkkoja rakennetaan parhaillaan monissa eri maissa, Suomessa julkista LoRa-verkkoa rakentaa Digita Oy. Uusin tuote SKS Sensors® -tuoteperheeseen on IoTKey® -järjestelmä, joka käyttää tietoliikenneverkkona LoRa-verkkoa.  Tulevaisuudessa SKS Automaatio tuo markkinoille lisää LoRa-verkkoon sopivia tuotteita.

SKS Automaatio on tulevaisuudessa entistä osaavampi sekä vahvempi kumppani teollisen internetin ratkaisujen toimittajana. Asiakkaamme hyötyvät osaamisestamme ensimmäisten joukossa. Kysy lisää ratkaisuistamme!

Tutustu tuotteisiimme jotka käyttävät LoRa-verkkoa:

Mikä on Lora? LoRaWAN™ on LPWAN-määrittely (Low Power Wide Area Network), joka on tarkoitettu langattomille, akku/paristokäyttöisille esineille alueellisessa, kansallisessa tai maailmanlaajuisessa verkossa - esineiden internetissä (Internet of Things, IoT). LoRaWAN keskittyy tärkeimpiin IoT-vaatimuksiin. LoRaWAN-määrittely mahdollistaa älykkäiden esineiden saumattoman yhteiskäytettävyyden ilman monimutkaisia paikallisasennuksia. Se antaa käyttäjilleen, kehittäjilleen ja yrityksille vapauden laajentaa esineiden internetiä.

SKS Sensors® ja IoTKey® ovat SKS Automaation rekisteröityjä tuotemerkkejä.
Tuotemerkkejä LoRaWAN™ ja LoRa Alliance™ on käytetty LoRa Alliancen myöntämällä lisenssillä.