Finnair Cargo - kaapelit ja palvelut paikalliselta asiantuntijaltaFinnair Cargo avaa uuden, edistyksellistä varastoautomaatioteknologiaa hyödyntävän, 37 000 neliömetrin suuruisen COOL Nordic Cargo Hub -rahtiterminaalin Helsinki-Vantaan lentoasemalle syyskuussa 2017.
Rahtiterminaaliprojektissa on mukana Lödige Systems GmbH, joka vastaa koko terminaalin automaatiosta ja sähköistyksestä. Rakennusprojekti aloitettiin vuoden 2015 kesällä ja Lödige Systems otti yhteyttä Lapp Automaatioon vuoden 2015 lopulla.

Asiantuntijan paikallinen rooli oli tärkeä valintaperuste

- Käytämme pääosin projekteissamme Lapp Groupin tunnettuja kaapelimerkkejä. Halusimme paikallisen jakelijan, koska tiedämme saavamme asiantuntevaa apua ja palvelua läheltä. Tuotteiden varastointimahdollisuus lähellä kohdetta helpottaa työtäni huomattavasti, työmaapäällikkö Robert Cox Lödige Systemsiltä kertoo.

Rahtiterminaalin automaation sähköistykseen on käytetty LAPP Groupin ÖLFLEX®-, UNITRONIC®-, HITRONIC®-ja ETHERNET®-kaapeleita. Pääasiassa kaikki kaapelit ovat halogeenivapaita, joka edistää paloturvallisuutta ja vähentää myrkyllisten savukaasujen muodostumista tulipalon sattuessa.

Lisää kaapeleista:

Halogeenittomat kaapelit

Energiansiirtoketjun tiedonsiirtokaapelit

Lödige Systems GmbH on saksalainen perheyhtiö, joka toimii kansainvälisillä markkinoilla Euroopassa, Aasiassa, Lähi-Idässä ja Yhdysvalloissa. Yritys toimittaa materiaalinkäsittelyn ratkaisuja eri teollisuuden aloille ja on erikoistunut monimutkaisten materiaalivirtajärjestelmien hallintaan logistiikassa. Lödige Systems on markkinajohtaja lentorahdin käsittelyyn tarkoitettujen järjestelmien rakentamisessa rahtiterminaaleihin.

Lödigen kotisivu

Finnair Cargon kotisivu

Videokuvaa rahtiterminaalista

Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email