ASI-hälytyslaitteet

Werma Signaltechnik valmistaa hälytyslaitteita myös ASI-väylään:

  • Werma 239 - 5-värinen upotettava merkkivalo ASI-väylään
  • Werma 450 - kuitattava summeri-merkkivalo ASI-väylään
  • Werma KombiSIGN - valotornit ASI-väylään.

Kaikista tyypeistä tarkempi esittely ja linkki tuotetietoihin alla taulukossa.

Werma 239 780 55 - 5-värinen upotettava merkkivalo ASI-väylään

LED-monivärimerkkivalo
jännite: 25...31,6 V (AS-i-väylä)
kupu: kirkas Ø 50 mm, runko: musta
sähköisesti AS-i-väylän kautta ohjattavat värit: punainen, keltainen, vihreä, kirkas, sininen 
AS-i-väylän osoiteasettelun ja väriohjauksen databittien ohjeet manuaalissa
kiinnitys: M22x1,5 mm reikään, 2-napainen liitäntä.
tarkat tuotetiedot ja manuaali: www.werma.com  > 239 780 55 »

Werma 450 - kuitattava summeri-merkkivalo ASI-väylään

Kuitattavassa  450-LED/summeriyhdistelmähälyttimessä on erittäin kirkas valosignaali yhdistettynä voimakkaaseen summeriääneen. Tuotteessa on myös ainutlaatuinen kuittaustoiminto: koskettamalla kevyesti tuotteen pintaa saadaan äänisignaali katkaistua muutamassa sekunnissa. Tämä kuittaussignaali lähetetään ASi-väylän masterille ja hälytystieto jatkuu vain valohälytyksenä.

Laajennettu osoitteitus ja äänenvoimakkuus 80 dB
450-yhdistelmähälytin mahdollistaa laajennettujen ASi-osoitteiden käytön aina 62 moduuliin saakka (A/B-tekniikka). Tarvittava käyttövoima otetaan väyläjännitteestä.

LEDit säteilevät sekä eteen että sivuille varmistaen optimaalisen näkyvyyden kaikkialle. Värejä on saatavana kaksi: punainen tai keltainen. Jatkuva 3 kHz, 80 dB ääni kuuluu selvästi taustahälyn yli.

Pitkä käyttöikä ilman huoltotarvetta
Huolimatta huippuominaisuuksistaan LED/summeriyhdistelmä on erittäin taloudellinen ja sen virrantarve on vain 40...80 mA. LEDien kestävyys nostaa yhdistelmän käyttöiän 50,000 tuntiin. Laite liitetään helposti keltaiseen ASi-lattakaapeliin 2-napaisella ruuviliittimellä.

Koska 450 on toteutettu ilman aukkoa äänisignaalille, on se pölytiivis ja roiskevedenpitävä, kotelointiluokka on IP 65. Laite sopii erityisesti ohjauspaneeleihin ja keskuksiin pienen kokonsa ansiosta, asennus Ø 22,5 mm aukkoon.

450-LED/summeriyhdistelmän äänihälytyksen ääntä voi kuunnella valmistajan internetsivulla. Samalta sivulta voi ladata CAD-tiedostot ja manuaalin, jossa on esitetty ASi-väylässä tarvittavat osoitekoodit. Linkki alla.

Tarkat tuotetiedot: www.werma.com  > 450 ASI »

Werma KombiSIGN - valotornit ASI-väylään

WERMA-valotornit voidaan liittää ASI-väylään lisäämällä niihin ASI-liitäntämoduuli. Kullekin KombiSIGN-sarjalle on oma ASI-moduulinsa, joiden pääominaisuudet ovat seuraavat:

  • KombiSIGN 70 (IP54) voidaan toteuttaa joko suoraan ASI-väylästä apujännitteensä ottavana tai erillisellä apujännitesyötöllä. Torniin voidaan valita merkkivalo-, välähdysvalo-, LED-, summeri- tai sireenielementtejä. Otettaessa energia ASI-väylästä ei elementtien virrantarve yhteensä saa ylittää 200 mA. Saatavana sekä vakiotekniikkana (31 osoitetta) että A/B-tekniikkana (62 osoitetta). Tarkat tuotetiedot: Werma AS-I Module 840 »
  • KombiSIGN 71 kuin yllä, mutta kotelointiluokka on IP 65. Tarkat tuotetiedot: Werma AS-I Module 646 »
  • KombiSIGN 50 toteutetaan aina erillisellä apujännitesyötöllä. Torniin voidaan valita merkkivalo-, LED- tai summerielementtejä. Tämä moduuli on toteutettu ASI-vakiotekniikalla (31 osoitetta). Tarkat tuotetiedot: Werma AS-I Module 845 »

WERMAn ASI-moduulit ovat UL/CSA-hyväksyttyjä.


Werman ASI-infosivu: www.werma.com > techtalk > AS-interface

Muut ASI-väylän tuotteet »Asiantuntijamme apunasi
ota yhteyttä!

Tekninen myynti
Tarjouspyynnöt, speksaus, tuotetuki

020 764 6410

Email


Asiakaspalvelu
Avoimet tilaukset, tilausten seuranta

020 764 6420

Email