Kuparin kurssi  484 €/100 kg info.automaatio@lappgroup.com

SKS Automaation WLT 310 langattomalle lähettimelle on myönnetty LoRaWAN-sertifikaatti.

Se on ensimmäinen teollisuuskäyttöön tarkoitetuissa laitteissä myönnetty sertifikaatti Suomessa. Sertifiointi varmistaa, että WLT 310-lähetin toimii verkossa oikein, eikä aiheuta häiriöitä tiedonsiirtoon.

SKS Automaatio on WLT 310-lähettimen suunnittelussa huomioinut vaativat teollisuus- ja ympäristöolosuhteet. WLT 310-lähettimellä voidaan mitata lukuisia erilaisia suureita mm. lämpötilaa, painetta, virtausta, tärinää ja öljyn laatua. Laite valvoo itsenäisesti mittauskohdetta ja tuottaa hälytyksen järjestelmään raja-arvon ylittyessä langattomasti. WLT 310-lähetin on yhteensopiva LoRaWAN-verkkojen kanssa maissa, joissa on käytössä 868 MHz taajuus.

WLT 310-lähetin on erinomainen tuote kaikille LoRaWAN-tiedonsiirtoratkaisua käyttäville toimijoille, kun toteutetaan tulevaisuuden älykkäitä kaupunkeja, tehostetaan ja automatisoidaan teollisuuden tuotantoa tai parannetaan maatalouden tuottavuutta. Julkisia LoRa-verkkoja on käytössä useissa Euroopan maissa ja niitä rakennetaan koko ajan lisää. Suomessa julkista LoraWAN-verkkoa rakentaa ja operoi Digita Oy.

SKS Automaatio tuo lisää LoRaWAN-yhteensopivia tuotteita markkinoille vuoden 2017 aikana. Tutustu kokonaisvaltaiseen IoTKey®-järjestelmään lisää @www.skssensors.com.

Lisätietoa
SKS Automaatio Oy
toimitusjohtaja
Rami Hakala
rami.hakala(a)sks.fi


Tapaa IoTKey®-järjestelmäasiantuntijat Mobile World Congress 2017-tapahtumassa Barcelonassa 27.2.-2.3.

Löydät meidät IoT Pavilionista, halli 8.0 osasto D3.
www.mobileworldcongress.com/