Kuparin kurssi  484 €/100 kg info.automaatio@lappgroup.com

IoTKey®-järjestelmä on kokonaisvaltainen alusta koneiden ja prosessien valvontaan sekä ennakoivaan kunnonvalvontaan. Järjestelmä antaa tietoa tuotantolaitteiden tarpeenmukaiseen huoltojen toteuttamiseen ja prosessien toiminnan reaaliaikaiseen seurantaan, myös mobiilisti. IoTKey®-järjestelmä koostuu langattomista LoRa-lähettimistä, gateway-laitteesta ja pilvipalvelussa toimivasta graafisesta käyttöliittymästä.
Sovellusalueita ovat tuotantokoneet, energiantuotanto ja -siirto, prosessiteollisuus, elintarviketeollisuus, logistiikka-, kiinteistö- ja yhdyskuntatekniikka. IoTKey® on vastaus manuaalisen valvonnan digitalisointiin.


IoTKey® Transmitter WLT 310
WLT 310 on vaativaan teollisuusympäristöön kehitetty LoRa–tiedonsiirtotekniikkaa hyödyntävä langaton lähetin. Älykäs lähetin valvoo itsenäisesti mm. hälytysrajoja ja generoi viestin heti raja-arvojen täyttyessä. Mittausparametrien asettelu tehdään verkon yli (OTA). Lähettimellä on erittäin alhainen tehonkulutus, paristojen käyttöikä on useita vuosia.  LoRa-tekniikka on käyttökustannuksiltaan ilmainen, 3G/4G yhteyttä ei tarvita. WLT 310 on LoRa Alliance Certified™ -tuote.

IoTKey® Portal
Pilvipalvelussa toimiva käyttöliittymä seuraa prosessin eri arvoja ja mittaus-dataan voi yhdistää ulkoista tietoa. Eritasoisilla palvelupaketeilla määri-tellään sovelluksenmukainen riittävä laskentateho ja kapasiteetti. Käyttö-liittymä toimii joustavasti PC:llä ja mobiilissa, mittaustieto on aina käden ulottuvilla.

IoTKey® Gateway
Anturiverkko on helppo konfiguroida Gateway-käyttöliittymällä eri päätelaitteilla. Gatewayssa on oma paikallinen tietokanta, joka puskuroi mittausdataa.

Lue lisää ja katso esittelyvideo IoTKey® -järjestelmästä

Lisätietoa:
tuotepäällikkö Vesa Tepponen, SKS Automaatio Oy, p. 020 764 61, vesa.tepponen@sks.fi