LAPP Automaatio

Sampo Rosenlew – Kehitysyhteistyön kautta yhteiseen osaamiseenAsiakasyhteistyön perustana on toimittaa joustavasti ja kustannustehokkaasti kokonaisratkaisuja Sampo Rosenlewin valmistamiin koneisiin.

”Yhteistyö on kasvanut pienistä asioista isompiin kokonaisuuksiin. Me haluamme  olla asiakkaan kumppanina protovaiheesta tuotantoon asti, esimerkiksi sourcing palvelumme ja ketterä reagointi auttavat molempia saavuttamaan parhaan mahdollisen ratkaisun. Joustava toimintamalli optimoi myös asiakkaamme varastointitarvetta ja nostaa suoraan kannattavuutta.” kertoo Juha Heiskanen Lapp Connectolta.

Sampo Rosenlewin COMIA-leikkuupuimureihin on toimitettu vuodesta 2014 johdin -ja kaapelisarjoja. Vuonna 2016 Sampo Rosenlew lanseerasi täysin uuden HR46X harvesterin. Tuotteen kehitysprosessissa Lapp Connecto toi peliin myös kehitysosaamisensa ja yhteistyö syveni entisestään. 

”Otimme jo protovaiheessa yhteistyöhön mukaan Lapp Connecton asiantuntemuksen. Näin pystyimme testaamaan ja kehittämään johdin-ja kaapelisarjaratkaisuja joustavasti läpi koko suunnitteluvaiheen. Tulevaisuudessa haluamme ehdottomasti hyödyntää lisää Lapp Connecton sourcing osaamista ja kykyä tehdä entistä suurempia kokonaisuuksia. Korkea laatu ja jatkuva kehittyminen on meille molemmille yhteinen motivaattori kohti entistä laadukkaampia tuotteita.” - Lasse Rahkola, Purchasing and Logistics Manager, Sampo Rosenlewiltä kertoo.

Sampo-Rosenlew Oy on maatalouskoneita valmistava perheyritys, jonka kotipaikka sijaitsee Porissa. Yhtiö suunnittelee ja valmistaa korkealuokkaisia leikkuupuimureita ja metsäkoneita. Tuotteita myydään tällä hetkellä noin 50 maahan. Yhtiön keskeisiä markkinoita ovat Pohjoismaat, Pohjois-Afrikka, Ukraina, Azerbaidžan ja Valko-Venäjä. Sampo-Rosenlew tekee strategista yhteistyötä intialaisen Mahindra & Mahindran (M&M) kanssa vahvistaakseen leikkuupuimuriliiketoimintaansa etenkin Aasiassa, Lähi-Idässä ja Afrikassa. Mahindra on maailman myydyin traktorimerkki ja kuuluu Mahindra Group:iin.