LAPP Automaatio

Espoon Sairaala - kilometreittäin kiskosiltaa luotettavasti

HUS-Jorvin sairaalan viereen rakennettu Espoon uusi sairaala  luovutettiin 30.6.2016. Rakennustyöt alkoivat loppukesällä 2013. Sairaalan rakennuttajana toimii Espoon kaupungin omistama Kiinteistö Oy Espoon sairaala ja urakoitsijana Lujatalo Oy.

PKS Talotekniikka Oy vastasi Espoon uuden sairaalan sähköurankoinnista. Mittaavaan ja haastavaan urakkaan PKS Talotekniikka valitsi yhteistyökumppaniksi tutun Lapp Connecton. 

"Espoon sairaala oli yksi Suomen suurimmista, yksittäisistä sähköurakoista. Lapp Connecto on hyvä kumppanivalinta mittavaan ja haastavaan urakkaan, koska sekä heidän sanaansa että tuotteidensa korkeaan laatuun voimme luottaa. Olemme myös tyytyväisiä Lapp Connectolta saamaamme joustavaan asiakaspalveluun"

Joni Vuohtoniemi
tuotannonjohtaja
PKS Talotekniikka Oy

Lapp Connecto Oy toimitti ja asensi sairaalan jakelukiskot. Yhteensä projektiin on toimitettu yli 200 metriä MJ-kiskosiltoja, lähes 2000 metriä JL-jakelukiskoja ja noin 150 räätälöityä erikoisvirranotinta. Projekti oli haastava ja aikataulut tiukkoja kuten aina, selkeä projektisuunnittelu ja asiantunteva henkilöstö takasivat laadukkaan lopputuloksen asiakkaalle.

Kysy lisää kiskotiimiltämme p. 020 764 63.