Tulosta

Valaisimet Ex-tiloihin, huoltovapaat

TechNed Benelux BV on Ex-tilojen valaistukseen erikoistunut valmistaja, jonka lippulaiva on täysin huoltovapaa, eliniäksi suljettu TNAML®-loisteputkivalaisin, joka muuttaa käsitykset Ex-tilojen valaisinhuoltojen kustannuksista.

TNAML®

TechNed TNAML® - Tulevaisuuden Ex-loistevalaisin - 80000 h elinikä, 10 vuoden toimintatakuu*!

TNAML® perustuu Ex-m -suojausrakenteen käyttöön elektroniikkaosien lisäksi myös lamppujen suojauksessa. Näin on mahdollista käyttää loistelamppujen kuumasytytystä yhdessä elinikäisesti suljetun kotelon kanssa! ATEX-valaisin on toteutettu 26 mm long life -lampuilla, koot: 2×18 / 2×36 / 2×58 W.

Räjähdyssuojauksen mukaan tuoterakenteita on kolme:

Toiminnallisia tuotetasoja on kaksi:

 • perusloistelamppuvalaisin, elinikäisesti suljetulla kotelolla kohtuulliseen hintaan, sisältää turvakäyttöoption
 • älykäs loistelamppu/LED-valaisin, elinikäisesti suljetulla kotelolla kohtuulliseen hintaan, sisältää turvakäyttöoption; 90 tai 180 min akkuvarmennettu LED-valo.

Uuden tekniikan valaisin on valmistettu meriveden kestävästä alumiinista, joka on anodisoitu (25 mikronia). Läpinäkyvä osa on karkaistua lasia, joka kestää standardin IEC 60.079.0 kuvaaman iskutestin.

Kaikki osat on suljettu eliniäksi erikoistiivistemateriaalilla. Ei lampunvaihtoja, ei huoltoja, vain silmämääräinen tarkistus. Ei pelkoa veden sisääntunkeutumisesta eikä kondensaatiosta. Valaisin voidaan kytkeä pois päältä ilman kondensaation riskiä.

Nykyiset Ex-valaisimet on pääosin valmistettu polyesterirunkoon ja polykarbonaattikuvulla. Koska näitä valaisimia täytyy standardien mukaan huoltaa, on niiden oltava avattavia. Suojaus veden tunkeutumista vastaan heikkenee ja kondensaation riski kasvaa, aiheuttaen vaaranmahdollisuuden tai ainakin toimintavirheitä ja lisää huoltotarpeita. Myös polykarbonaatti materiaalina mahdollistaa tunkeuman; vesihöyry pääsee läpi polykarbonaattikuvusta sisä- ja ulkopuolen paine-eron ansiosta. Näin syntyy vaaran aiheuttavaa kondensaatiota ja virhetoimintoja. Perinteisiä valaisimia ei voi täysin sammuttaa kondensaatioriskin vuoksi. TNAML poistaa nämä ongelmat täysin suljetun rakenteensa ansiosta.

Palkittu innovaatio!
TNAML on saanut Technical Innovation of the Year -maininnan Britanniassa järjestetyssä HazardEx 2009 Industry Award -kilpailussa.

UUTTA 2013: TNAML on testattu ja hyväksytty maanjäristysalueille!
Ex-loisteputkivalaisin TNAML on testattu ydinvoimalaitosten standardin IEC 60068-3-3 vaativimman tason 3 mukaisesti. Testin perusteella TNAML on hyväksytty soveltuvaksi alueille, joissa on suurin seismisten vaurioiden riski, Richter < 7.

Tarkat tuotetiedot:
- esite välilehdellä Tiedostot
- muut dokumentit: valmistajan verkkosivulta: www.technedbenelux.nl > Products »

* toimintatakuu voimassa määriteltyjen takuuehtojen toteutuessa

Asennusvideo

Tällä videolla esitetään TNAML®-valaisimen asennus yksityiskohtaisesti.

Tiedostot

www.technedbenelux.nl > Products » - tuotteet valmistajan verkkosivulla 

Yhteystiedot

 • Lapp Automaatio Oy
  Martinkyläntie 52
  FI-01720 Vantaa
  Puhelin: 020 764 64
  Faksi: 020 764 6820
  info.automaatio(at)lappgroup.com
  Yhteystiedot »