Kuparin kurssi  484 €/100 kg info.automaatio@lappgroup.com

SKS Automaatio esittelee Energia 2016-messuilla Tampereella uuden, kokonaisvaltaisen IoTKey®-järjestelmän koneiden ja prosessien valvontaan sekä ennakoivaan kunnonvalvontaan. SKS Automaatio osaa anturitekniikan, hallitsee tiedonsiirron ja tarjoaa nyt helppokäyttöisen käyttöliittymän ja asiakaskohtaisen raportoinnin. Ratkaisu on laajuudessaan ainutlaatuinen kokonaisuus.

”Tarjoamme asiakkaillemme järjestelmän, jonka avulla voidaan esimerkiksi optimoida määräaikaishuollot tilanteen mukaan. Ei aiheettomia huoltoja tai osien vaihtoa. Valvottavia kohteita voidaan seurata tietokoneella tai mobiililaitteilla. Älykäs lähetin valvoo itsenäisesti mm. hälytysrajoja ja generoi viestin heti raja-arvojen täyttyessä. IoTKey® on vastaus manuaalisen valvonnan digitalisoinnille”, SKS Automaation toimitusjohtaja Rami Hakala kertoo.

Perinteiset järjestelmät vaativat kaapelointia ja paljon asennustyötä. IoTKey® koostuu langattomasta LoRa-lähettimestä, gateway-laitteesta ja pilvipalvelussa toimivasta graafisesta käyttöliittymästä. Järjestelmä on parhaimmillaan käyttövalmis tunneissa. Sovellusalueita ovat tuotantokoneet, energiantuotanto ja -siirto, prosessiteollisuus, elintarviketeollisuus, logistiikka-, kiinteistö- ja yhdyskuntatekniikka.

”Pilvipalvelussa toimivaan käyttöliittymään saa erilaisia palvelupaketteja sovelluksen mukaan. IoTKey® voidaan liittää myös asiakkaan omaan järjestelmään. Käytämme LoRa-tiedonsiirtotekniikkaa, jolla on 15 kilometrin siirtomatka ulkotiloissa ja signaali kulkeutuu erittäin hyvin myös sisätiloissa. Tekniikka on erittäin häiriösietokykyinen ja sopii vaatiiviin teollisuusympäristöihin”, toimitusjohtaja Rami Hakala toteaa.
IoTKey®-järjestelmä on SKS Automaation kehittämä oma tuote, jolla tähdätään kotimaan lisäksi kansainvälisille markkinoille.

Lue lisää IoTKey®-järjestelmästä

Lisätietoa:
tuotepäällikkö Vesa Tepponen, SKS Automaatio Oy, p. 020 764 61, vesa.tepponen@sks.fi
toimitusjohtaja Rami Hakala, SKS Automaatio Oy, p. 020 764 61, rami.hakala@sks.fi